mammeluck

Alla inlägg under september 2011

Av L - 13 september 2011 13:43

Jag är en beroendemänniska, så är det bara! Ge mig något gott, något som får mig att må bra och jag vill ha MER MER MER!


Som sömn, cigg, sex, choklad, kaffe, nässpray, bäbismys! Blad top 5 på min beroendelista är just nu desperate housewifes, jag säger det igen, det är så sjukt roligt! skapligt tönt tänker ni då... OHHH yes! BIG TIME! å jag älskert!


Hur ska det gå den dagen alla avsnitt är slut!? eller när ja börjar jobba igen!?

Jag har redan plöjt igenom 2 avsnitt i morse och är i denna stund påväg att starta upp ännu ett... medans snäckan sover..

det kommer vara med stor sorg den dagen avsnitten är slut... den dagen den sorgen, nu: DW!


Av L - 13 september 2011 13:29


Mor och dotter, och vet ni... när jag skulle skriva söt ounge på mobilen ändrade den sig till söt pungen... jag vet inte med jag tycker det var mkt opassade gjort av ifånen... min dotter är faktiskt inte lik någon pung... och jag har aldrig träffat på någon söt pung heller... jag vet inte men det kanske är jag som missat ngt!?


Av L - 13 september 2011 13:21

Idag har vi tanten pepsi på besök, mina pärons hund... Hon är en riktigt surtant och avskyr Boss som pesten...vilket kanske syns på bilden ;P

Boss förstår heller inte vinken när hon morrar och visar sina gaddar, utan han tänker "jippie, hon vill leka!" vilket hon inte alls har något intresse i... Pepsi blir ledsen när mamma och pappa går, och vill för allt i världen inte vara kvar här, men i dag ska hon vara här endå... det brukar gå bra efter ngn timma, då ligger båda i varit hörn av huset :)

Ni vet ju oxå att jag har haft vissa problem att gå med en hund och barnvagn, så det ska bli ytterst intressant att gå med två hundar och barnvagn.... jag hoppas för allt i världen att båda djur, vagn och barn är sammarbetsvilliga!



Av L - 12 september 2011 23:34

Idag har Mira o morsan varit på föräldragrupp, det var trevligt och roligt att få se alla fina bebisar som vari magen sist! Boka oxå tid för efterkontroll... Sissodär 2mån försent;p


I kväll tänkte jag börja avvärjningen med att mira somnar medans hon käkar, i vår säng...så efter matningen la jag över henne direkt i hennes säng, och efter lite sprattel och gurgel somnade hon som en ängel, duktiga ungen!

Så händanefter ska vi försöka följa detta, och hoppas det går som en dans!


När storebror var liten fick vi kämpa som djur för att få han att sova i sin säng, vi försökte med den där hemska 5minutersmetoden, men han skrek som en stucken gris i evigheter och vi stod inte ut!

Sedan börjde vi med att sitta brevid och buffa i rumpan och sjunga, och sakta sakta flytta oss längre och längre bort, för att sedan sitta utanför rummet, det gick till slut, men hu vad det var jobbigt och frusterande, så jag tänker om jag börjar nu med Mira så kanske vi kan få lite gratis tills det är dax att sova i eget rum... gör om å gör rätt lixom.... väl värt ett försök!


wish med good luck!


Av L - 11 september 2011 14:29

Det blev ingen fotbollsmatch för mig och Mira, hon somnade så sött, och ville inte riskera en bilfärd med gallskrik, så J och lilleman fick åka men de fick sällskap av the godfather!


Mira och jag fixar nu söndagssteken, vilket ska bli jäkligt intressant... vi kör i lergryta och det har jag aldrig gjort förut.... spännande... men men det kan ju inte annat än smaka pyton...

Efter att ha kört in grytan, innehållande vildsvinstek, morötter, lök, honung, cola, vin, fond och en skvätt citron väntar vi nu med spänning.... jag lyckades som vanligt skaffa mig ett ordentligt brännmärke när jag satte in steken, satans vad det swiiiir!


Nu tar vi ett altanhäng

Man kan inte annat än älska och avguda denna underbara lilla varelse!



Av L - 11 september 2011 09:42

Idag vaknade vi tidigt, för att va oss iaf... Kl 08 steg vi upp, Mira somna om igen men jag la mig å titta på ännu ett avsnitt av dw! Nu är det kaffe och påklädnad, sen bär d av till virserum för fotbollsmatch, idag blireen soft dag, och iMorgon ska vi på föräldragrupp! Spännande att träffa alla bäbisar!

Av L - 9 september 2011 13:43

Igår vaccinerades (stavas!??) Mira, hon fick stick i båda benen, och vad ledsen hon blev lilla hjärtat! Vi hade med oss Gudmor Hella som mentalt stöd, och tur var väl det, annars hade vi nog grinat i kapp både Mira och jag... det gör ju så ont i hjärtat när hon blir så där ledsen!


Lite grinig var hon igårkväll, men hon har sovit som en prinsessa hela natten, och idag är hon sitt vanliga söta jag! (hon är alltså inte lika söt när hon är grinig)

Snart är det helg och pappa J har ledig helg! det är bra skit!

Fick oxå ett uber roligt sms av fina C som ärar oss med ett besök i helgen! SUPER MYSIGT!


hejs!


Av L - 9 september 2011 13:36

När lilleman var sjuk i halsfluss för en tid sedan hände något roligt...


Innan Mira föddes köpte jag en ny febertermometer, för stjärtbruk lixom...

Lilleman skulle ta tempen och kom ut till mig med Miras stjät-termometer i munnen, jag blev så ställd, och skrek att ta ut den, ta ut den!! N tittade frågande på mig och jag började hysterist gapflabba, så där när man inte kan få fram ett ord, tårarna spröt, och där står gossen fortfarande med termometern i truten, jaaa jag vet...det var inte ett dugg roligt egentligen....

men jag är rätt sjuk, och just då var det hysteriskt roligt... det tyckte inte gossen som sekunden efter började spotta och fräsa...

Presentation

En tvåbarns mor, som med jämna mellanrum försöker sätta ord på vardagen, barn-och karl-hund bestyr, min hobby och livet i helhet

Kör livet ala´ svensson-style med radhus, kombi, hund och barn... och det är alldeles fantastiskt!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards