mammeluck

Alla inlägg den 19 september 2011

Av L - 19 september 2011 18:38

Nu kanske ni tror att jag lite sent insett att jag behöver sola, och stekt i höst solen, så är inte fallet.

Jag stekte fläsk till middag idag.... och det är tamefan livsfarligt, pannan spottar å fräsker och stänker bännheta fettjox över allt, det gör ont, och det är med fasa jag lägger i varje fläsk bit... både jag och stekpannan spottade och fräste åt varandra.... När jag nådde bristningsgränsen står och skriker åt fläsket: "du ditt förbannade fläskberg, jag ska tugga dig långsamt och hoppas det gör lika ont på dig, dumfan!"


jag tuggade varje bit ordentligt sen!!


Nu tänker ni, jamen för fan ha inte så mkt stekfett då! men saken är den att jag inte har så mkt, men fläsket vattnar av sig och fläskar sig.... men av allt fettigt slem, blire ju en mummsig sås sen... men nästa gång...blire skyddsväst på!



Av L - 19 september 2011 18:31

Idag har jag satt stopp för ytterligare barntillverkning iaf de kommande 3 åren, åter igen pryds mitt gäddhäng med en liten pinne... bra där!


Vi snorar fortfarande här, men störigast är dock hostan, det är vidrigt att hosta jävligt slemmigt rent ut sagt!

J jobbar natten, och lilleman har mormor mys, dvs att jag och Mira har kåken för oss själva.... nu skulle man ju kunna tro att vi dansar på borden, lever loppan osv... men det är rätt drygt, jag ogillar skarpt att vara ensam, det är så sjukt tråkigt, jag uppskattar med andra ord inte alls mitt eget sällskap! SÅ om någon vill förbarma sig över oss, trotts snor så mutar jag med Chesecake! KOMSI KOMSI!!


Presentation

En tvåbarns mor, som med jämna mellanrum försöker sätta ord på vardagen, barn-och karl-hund bestyr, min hobby och livet i helhet

Kör livet ala´ svensson-style med radhus, kombi, hund och barn... och det är alldeles fantastiskt!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards