mammeluck

Alla inlägg den 20 september 2011

Av L - 20 september 2011 12:10

Dessa droppar ska ges till korven, 1ggr/dag... och jag är så sjukt dåligt på att komma ihåg det! Mitt dåliga mamma samvete säger mig att det måste bli skärpning! Så då kom jag på att jag ska sätta ett alarm på mobilen... varför har jag inte tänkt på det innan för?

Var lika kass att komma ihåg att ge noel sina droppar när han var liten, och då fanns inte sånna nymodigheter som påminnelser på mobilen minsann! Men han blev ju en pigg och vettig gosse endå... fast på den tiden hette det AD-Droppar... nu har dom skippat A:t och kör en solo D.... undrar varför? var tog A.t vägen?



Korven har börjat att hasa (jag antar att det är det hon gör iaf) sig bort från lekmattan, och ut på golvet... där lägger hon ocå gärna en kiss under morgongympan.... varje gång jag lämnar rummet och kommer tillbaka ligger hon alltså så här...hur lyckas hon?


Eftersom vi kör sjukstuga här, missade vi babymassagen idag.... urrk så tråkigt! Mira som älskar massage! Typisch! Dock hoppas vi på bättre lycka nästa vecka!

Av L - 20 september 2011 11:46




Hoooooost och snor, nu har sjukstugan verkligen slagit till, och jag är lika ynklig som en förskyld karl... urrk!


Igår som sagt tryktes det in en liten mirakel pinne i min arm, resultatet i dag ser ut så här:

 

mysigt värre hörrni!

Jag återkommer till det där med orättvisor för kvinna resp. man... Nu har jag alltså gått igenom en graviditet där jag spytt 27veckor i sträck, fått ännu fler tigerränder och jag har klämt ut världens finaste bäbis, och fördärvat mitt underliv ännu en gång, jag har fått kateter satt under förlossningen medans min sambo stod brevid, jag låg och kved och åmade mig i värkar och förlossningsarbete (inte undra på att the lövlife får sig en törn! för alla nyblivna föräldrar) Jag har haft ömmade boobisar, och nu till råga på allt också pinne i armen, för 4e gången... Vad har min kära sambo fått utstå då? förutom en grinig sambo under graviditeten så ser han ut som vanligt, har inte skitit ut en melon och inga pinnar i armen!

Plocka fram en pinne i armen för karlar åtminstonde...plz!


Ta nu inte detta fel, jag har med glädje spytt i 27veckor, klämt ut denna sötnos och skulle göra det om igen om jag fick något så underbart som denna sötkorv! Men faktum kvarstår att det minsann inte är lika, THAT´S it!

     



Presentation

En tvåbarns mor, som med jämna mellanrum försöker sätta ord på vardagen, barn-och karl-hund bestyr, min hobby och livet i helhet

Kör livet ala´ svensson-style med radhus, kombi, hund och barn... och det är alldeles fantastiskt!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards