mammeluck

Alla inlägg den 28 september 2011

Av L - 28 september 2011 22:10

DAGENS HITT:

När Noel skulle besöka toaletten när vi varit på vårdcentralen började med att han undrade om han fick gå på handikappstoaletten öven om han inte satt i rullstol? det är en bebis på bilden oxå? om jag tar med mira då?

Han gick iaf på toa utan mira, och jag satt mig för att tanka bäbis... efter en stund hör jag ett larm av ngt slag och ser folk komma ut från olika dörrar... hmm... alla står som fån och jag flyger upp med tuttarna flygandes och mjölk skvättandes och styr bort till toaletten...där står en skräckslagen son som har ryckt i ett alarmsnöre inne på handikappstoaletten, jag fräser lite surt och undrar vad han håller på med och trycker på återställningsknappen... folksamligen skingras (förövrigt tycker jag det är märkligt att inte en enda av de som jobbar där tog sig till toaletten för att se så det inte var allvar! nåja..

När jag sedan frågar N varför han skulle på å dra i snöret säger han försynt, jag tänkte om det var så att handikappade inte kunde spola på knappen, ja... så att jag trodde att man spolade med snöret mamma...

min lilla gosse!


DAGENS DISS:

inträffade några minuter innan ovanstående händelse, när jag alltså satt och tankade Mira, då kom det är äldre herre och säger följande: "ÅH så smarrigt, mums så gott i gott!" smackar och tittar på mig och Mira när hon äter... Jag vet inte men min första instinkt var att dra något hårt i skallen på gubben... för det kändes så bläk bara... men samtidigt så ville han kanske bara väl och jag gör det till något helt annat.... men jag tyckte det var groooze! Jag tänker att det bästa i min värld var om han traskat förbi och hållt sin trut stängd. Gubbstrutt!


Av L - 28 september 2011 22:00

i kväll har vi haft en riktigt liten grinolle här hemma, eller tjutapa... Mira har varit gnälligt till och från hela dagen, och hon som brukar sova flera timmar om dagen har knappt sovit något....inte undra på att ho blir grinig då.... eftersom det är tugnt att gå å bära på en 7kilosklump som vrider sig och fäcktas för fullt byggde jag min egen bärsjal, av ett lakan... ap bra och tillslut somna prinsessan....och nu är hon så söt... hon var inte lika söt förut dock, Men nu e ho söt igen....hoppas hon förblir söt heeeela natten!


Mira har oxå börjat vakna tidigare på morgonen.... runnt 8 är det dax å gå opp, å då har jag ju precis lagt mig igen efter att ha kört iväg storebror till skolan... fast i morse var jag så trött så jag tog min mobil, och ringde till noels och sa att det var dax å uppåhoppa.... (ja jag vet skäms på mig!) särskilt med tanke på att han sov ca 4 meter bort....men jag kan inte hjälpa de, jag kunde inte få röven ur sängen... det var knappt jag orka lyfta  på huvet för å ringa... sååå nu är J ledig, och han har tjingat sov morgon i morrn, å jag får sovmorgon på fredag! läääääääääängtar! 8 är inte tidigt å gå upp jag vet....men för mig är det minst två timmar för tidigt.... jag har blivit förslappad.! I från att kl ringt 05.48 varje arbetsdag innan så har jag blivit så sjukt bekväm...



Av L - 28 september 2011 15:28

Idag har jag varit med lilleman på vc, för att ta prover och utreda om han är överkänslig för mjölkprodukter eller varför han e så kass i kaggen. Jag har i en veckas tid försökt att förbereda för blofprovstagning... lite små panik fick gossen, men sen gick det fin fint, han är duktig vår grabb!


Så nu ska vi lägga om vår kost här å börja laga all mat utan mjölkproduketer tillåbörja med under 2v.... spännande... tror att utesluta grädden ur maten kan vara gott för hela familjen ;P


Idag har vi haft ännu en promenad dag, först morgon promis, sen promis till och från vc, gött! Men det stör mig att jag fortfarande känner av foglossningen när jag går mkt... ur dumt!


Mira som älskat att sova i sin gunga har nu börjat tvärdissa den... ho vaknar å skriker som en tok! Så nu kör i sovstund i vagnen istället... hon har varit lite extra pipig de senaste dagarna, och trycker in näven i truten och dreglar som en tok, undrar om det är bissingar som är påväg upp? Noel fick ju sina första riskorn redan vi 3månader, men jag hoppas hon inte ska ha bissingar är... det är lixom inte så mysig att amma längre då... Noel plågade sin moder ett antal gånger med att hugg rätt igenom... mindre nice!

Vi har försökt som tokar med att få henne att ta flaska någon gång i bland, men ho tokvägrar.... Jag skulle ju tycka det var trevligt att någongång då o då vara borta lite mer än 3-4h... Som tex på fredag då det är 30års fest för min kära vän.... men icke, jag får helt enkelt flänga imellan fest och unge... och inte en droppe utöver 2 glas vin blire heller... jag som e så sjukt sugen på en wedi grogg! redbull o vodka... men det får vänte de mä... jag klar ma!


I da fyller iaf min kära vän A 30 år och jag hoppas det kommer något fint till henne från oss under dagen.;)


nu ska jag skriva shoppinglista för lactosfritt! BYE!!


Presentation

En tvåbarns mor, som med jämna mellanrum försöker sätta ord på vardagen, barn-och karl-hund bestyr, min hobby och livet i helhet

Kör livet ala´ svensson-style med radhus, kombi, hund och barn... och det är alldeles fantastiskt!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards