mammeluck

Alla inlägg den 16 mars 2011

Av L - 16 mars 2011 17:30

Ibland blir jag så trött på vuxna människor... därav känns tanken grymt lockande att snart gå hem och få umgås med något så vacker och oskyldigt som ett litet barn!

 

Ibland blir jag så förundrad och jag förstår inte varför det finns ett så starkt behov av att gotta sig i andras olycka, eller lägga näsan i blöt, eller bara nedvärdera och kränka någon för sitt eget välmåendes skull?

När det sedan är människor som utger sig vara raka motsattsen (alltså rak och ärlig) till det dom sedan gör "i det dolda"

det är bara läskigt! Å jag blir mörkrädd!

Jag är långt i från något ängel själv (jag har en mörk hemlighet att jag ÄLSKAR all form av förnedrings tv tex) (100 sätt att åka ur en game show tex. där folk gör i brallan och gråter av skräck... IT´S MY CUP OF TEA!)

jag har varit en kossa många gånger i mitt liv, och det är jag inte stolt över.

men jag måste ändå säga att jag lär mig av mina misstag, försöker leva upp till den jag utger mig för att vara, OCH jag vill gärna kunna stå för det jag säger och gör.

Min största farhåga är att bli ifrågasatt varför jag gjort något, och faktiskt inte kunna ge ett bra svar... fy fan så illa det känns...för jag har gjort det förr och det finns inget mer obehagligt än att faktiskt inte kunna stå för det man gjort.

Därför försöker jag göra det, men samtidigt på ett bra sätt.

 

Det kan vara en balansgång, och jag misslyckas säkerligen flera gånger...men när det gäller ärlighet så finns det flera lager:

varken jag eller människan det berör har någon glädje av att jag kränker denna igenom personangrepp eller kränkningar (elak)

MEN

är det istället något att uppmärksamma personen på, eller klargöra vad jag anser kan jag göra det på ett sätt som inte innebär att jag sänker en annan person och det försöker jag hålla.

 

Och varför misstro, prata bakom ryggen på och helt sakna stake att säga det till den det berör, det är bara lågt och creepy!


Jag är långsint, (vilket inte alltid är så bra) men har du visat en sån sida, kan jag inte se någon anledning till att ha någon mer kontakt eller intresse för personen ifråga... jag ser inte syftet att stå å flina falskt, sen behöver jag absolut inte vara otrevlig för det.


Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med inlägget, förutom att klargöra att jag inte vill vara lika låg, men att ge en knäpp på näsan härgenom...det känns...

GOTT!!

 

 






Presentation

En tvåbarns mor, som med jämna mellanrum försöker sätta ord på vardagen, barn-och karl-hund bestyr, min hobby och livet i helhet

Kör livet ala´ svensson-style med radhus, kombi, hund och barn... och det är alldeles fantastiskt!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards