mammeluck

Alla inlägg den 2 maj 2011

Av L - 2 maj 2011 18:38

Idag är min första semesterdag.... av många :)


Jag har redan börjat planera för allt som ska hinnas med :P

igår fick tvättstugan sig en omgång... Vår tvättstuga ser allt somm oftast ut som om någon sprängt en klädbomb där inne... och igår satte jag igång och vika 100kg ren tvätt, tvätta massa maskiner, sortera bland typ 10 par olika fotbolls skor... som majoriteten är försmå för Noel. Benskydd har vi oxå till en förbannelse!? men det märkliga är att det bara finns ett av varje... ?

Skor och jackor sorterades och jag byggde och borrade en ny hylla och sko ställ och måste säga att jag är mkt stolt över min förmåga att kravla på golvet i höggravidt tillstånd!


När jag skulle gå å lägga mig igår måste jag erkänna att det kändes någon skumt att jag faktiskt inte ska gå till jobbet... på ap länge! helt sjukt ju!!


Natten var mindre trevlig, halsbränna from hell somm vanligt... dock somnade jag inte särskilt fort efter varje brännande uppvaknande... och när J kom hem 07.15 från jobbet kändes det som jag fått sova nada... nåja... nu hoppas jag på å få en god natts sömn kommande natt... för nu har jag återinförskaffat mina gamla "halsbrännetabletter".


Bebis nytt:

När jag var på apoteket i dag ställde jag mig och titta över bäbis prylarna... och sneglade lite extra på amningspumpar... dom ser grymt läskiga ut! och att sitta med en sån vid bröna känns rätt avlägset och sjukt osexigt! Nu har jag iof inte varit i närheten av att känna mig en uns sexig sen typ augusti/september förra året möjligtvis...kanske då grynet tillverkades... men endå...

Men kan det ge mig några fler timmar sömn och ge pappa J lite tid med grynet så tror jag att jag totalt struntar i hur osexigt det är med en sugande mojäng vid bröna. :P

Inköpt blev iaf suppar, stjärtsalva, olja och en ny mer pålitlig termometer! Mkt bra å ha tänker jag!


Har även kollat runt istan i dag efter en hyffsad spjälsäng... men utbudet är begränsat om man säger så! Vill promt ha en säng där an kan sänka ner ena sidan, och så ska den vara vit... inte så häga krav tänker jag... men tydligen...

Jannebanan hade 1, men den var så sjukt blaffig och fet så den gick bort!

Så nu blir det trotts allt en tripp till lkpg för inköp... men jag har ju tid ;P så länge inte grynet behagar att titta ut :)


Det känns som att det är lite lugnare i magen nu, fortfarande mkt rörelser men inte så hårt och hastigt... nu kan man mer se en fot/armbåge/hand eller dyl sakta dras över magen... tänk vad tomt det kommer kännas  i magen när hon väl är ute hos oss... 4 veckor kvar!


jag längtar!

/L


Av L - 2 maj 2011 18:31

Stort grattis till Linnea som fått en fin liten tös :)

Och stort grattis till Marcus och Rebecca som fått en liten gosse


  



Presentation

En tvåbarns mor, som med jämna mellanrum försöker sätta ord på vardagen, barn-och karl-hund bestyr, min hobby och livet i helhet

Kör livet ala´ svensson-style med radhus, kombi, hund och barn... och det är alldeles fantastiskt!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards